leningberekenen1Een lening berekenen bij Beobank kan snel een eenvoudig online gebeuren via een van de vele simulatietools die beschikbaar worden gesteld. Eerst en vooral is het belangrijk om te weten welk type krediet men wilt. Om hier een juiste keuze te maken, kan men online bij elk type krediet de nodige informatie vinden of contact opnemen met een werknemer van Beobank voor advies op maat. Eens geweten wat men wenst, kan men online de nodige informatie voor die lening vinden alsook de simulatietool met de juiste rentevoeten en looptermijnen. Het volstaat dan het gewenste bedrag in te voeren en de gewenste looptijd en de tool geeft een overzicht van de kosten, maandelijkse betalingen en rentevoeten die van toepassing zijn.

Aanpassingen maken in de simulatietool

Soms blijkt, na gebruik van de simulatietool, dat het gewenst bedrag te hoog is in verhouding met het budget van de aanvrager. Wanneer dit het geval is, kunnen zowel looptijd als totaalbedrag snel en makkelijk aangepast worden. De tool herrekend ogenblikkelijk de maandelijkse bedragen, kosten en rentevoet en geeft een nieuw overzicht. Men kan de gegevens aanpassen zo vaak men wilt, hier is geen limitering op. Men zal ook werken dat de mogelijke looptijden verschillen naargelang het totaalbedrag dat men wil lenen. Een hoger bedrag kan over een langere tijd worden terugbetaald. Vanzelfsprekend is een lening op langere termijn wel duurder gezien de rente maandelijks betaald wordt over de duur van de gehele looptijd. Kijk wat er gebeurt als u de simulator gebruikt.

Beobank kredietsimulator

Lening berekenen op maat

Wanneer men specifieke vragen heeft of met een uitzonderlijke situatie zit, is het niet altijd mogelijk om alle informatie uit de simulatietool te halen. In dat geval is het beter om een medewerker van Beobank te contacteren voor een berekening op maat. Hiervoor kan men terecht in een van de vele kantoren die Beobank in België heeft.