lenen voor huwelijkWie droomt er niet van een sprookjeshuwelijk. Een prachtige witte jurk, een kostuum op maat, een kasteel met een park waar de mooiste foto’s gemaakt kunnen worden. Een uitgebreid banket en een geweldige DJ die voor de dansavond van de eeuw zorgt. Je huwelijk hoort de mooiste dag van je leven te zijn. Een dag waarop alles gaat zoals jij het gedroomd hebt. Een dag om nog heel lang van na te genieten.

Helaas zijn al deze dingen niet gratis te verkrijgen. De jurk van je dromen kan al snel enkele duizenden euro’s kosten en ook catering loopt snel op. Je zou natuurlijk kunnen sparen voor je in het bootje stapt, maar wellicht ben je liever een jonge bruid. De adverteerders op deze website helpen je uit de nood met de huwelijkslening. Deze lening kent een aantrekkelijke intrestvoet en zorgt ervoor dat je vandaag het huwelijk krijgt dat je wilt. Nadien betaal je maandelijks een vooraf bepaald bedrag tot de lening is afgelost. Doordat de som uitgesplitst wordt op langere termijn, zal dit niet te zwaar doorwegen op je budget. Je kan dus ongestoord genieten en kiezen voor het feest dat je echt wilt in plaats van het feest dat je nog net kunt betalen.

In praktijk ga je als volgt te werk. Nadat je ten huwelijk bent gevraagd, begin je alvast uit te zoeken welk feest jij wilt, welke jurk, welk eten, enzovoort. Je berekent hoeveel dit droomhuwelijk je zal kosten en doet daarna de lening simulatie hiervoor aan via de website van bijvoorbeeld Cetelem.