U heeft nu uw droomauto eindelijk gevonden, maar u heeft zoals de meeste mensen helaas het geld niet voor handen. Wel, daarvoor is er ook een effectieve oplossing, de goedkope autolening van Beobank.

Wat is een autolening?
Beobank autoleningEen autolening is een lening op afbetaling. U kunt kiezen voor een bedrag van €2500 tot €30 000 euro en dit terugbetalen in een periode van 12 tot 84 maand of 1 tot 7 jaar. Bij een lening verbindt u zicht tot het maandelijks terugbetalen van het bedrag inclusief interesten. U begint pas met afbetalen 1 maand nadat u de lening hebt ontvangen.

Wat is de rente op een autolening?
De rente op een autolening is erg gunstig bij Beobank. De rente die berekend wordt is vrij laag in vergelijking met andere vormen van lenen. Daarmee is het ook één van de goedkoopste vormen van lenen.

Wordt mijn autolening altijd goedgekeurd
De meeste leningen worden wel goedgekeurd, weliswaar kan het zijn dat de bank betalingsproblemen of dergelijke ziet en u een lening ontzegd. Maar proberen kan natuurlijk nooit geen kwaad. Bij iedere aanvraag van een lening controleert de bank grondig je dossier. Bij een autolening heb je wel meer kans op een goedkeuring dan voor een persoonlijke lening, omdat de bank dan ook weet waarvoor de lening dient, en in noodsituatie’s een bepaalde borg heeft.

Is het verstandig om een autolening aan te gaan?
Sommigen zeggen van wel, sommigen van niet. Maar laat het ons zo bekijken, de looptijd van een autolening is maximum 7 jaar. Hoelang gaat een nieuwe auto mee? Toch ook wel ongeveer 7 jaar? Dus door middel van een autolening bent u nu in de mogelijkheid om die wagen te kopen die u wilt en maandelijks af te betalen. Na dat de lening afbetaald is hebt u al al die tijd plezier gehad aan u wagen terwijl u nooit over genoeg geld beschikte om er één te kopen. Wel over het bedrag om één af te betalen. Na die jaren, kunt u dan ook eventueel terug kiezen om een wagen te kopen op afbetaling. Dus in dit oogpunt lijkt het wel zeer efficiënt om toch maar voor een lening te gaan. Natuurlijk kost geld lenen ook geld…

Wat als u uw lening niet meer kunt afbetalen?
Het is altijd mogelijk dat u in een situatie komt zodat u de lening niet meer kunt afbetalen. Wat gebeurt er dan? Direct uw auto kwijt? Niet noodzakelijk, want u kunt een verzekering afsluiten bij uw lening die de lening verder afbetaald wanneer u dit niet meer kan. Ik denk maar aan werkloosheid, sterfte en zo voort. Dit verminderd het risico dan ook aanzienlijk.

Autolening simuleren
U heeft uw auto gekozen in het veel te ruime aanbod en weet hoeveel deze kost? Wel ga dan via deze link naar de pagina waar u persoonlijk uw autolening kunt simuleren. Zo kunt u meteen zien hoeveel rente u effectief betaald, hoeveel maanden u afbetaald en wat het u allemaal kost. Ook voor een autolening is Beobank de goedkoopste en daarom bevelen wij ook deze aan.

Beobank autolening voor nieuwe auto's en occasie