Waarvoor kan ik een lening krijgen bij Beobank?

Er zijn tal van redenen mogelijk om een lening te krijgen bij Beobank, namelijk:

  • Lening op afbetaling: Voor al uw plannen of groter aankopen die u meteen wilt realiseren.
  • Comfortlening Plus: Om al uw kleinere plannen waar te kunnen maken.
  • Ecokrediet: Voor al uw groene plannen.
  • Energielening: Voor energiebesparende investeringen aan uw woning.
  • Woonlening: Om te bouwen of kopen.
  • Renovatiekrediet: Om uw woning te renoveren.
  • Autolening: Om een nieuwe wagen te kopen. Meer info op de pagina Autolening

Wat is het verschil tussen de ‘Lening op afbetaling’ en ‘Comfortlening Plus’. Het verschil zit hem voornamelijk in het bedrag. De ‘Lening op afbetaling’ kan voor een bedrag tot 70 000 euro terwijl de ‘Comfortlening Plus’ maar gaat tot 7 500 euro.

Dus u ziet, voor zowat alle betrekkingen kunt u bij Beobank terecht voor uw lening. Voor een Comfortlening Plus hoeft u zelfs helemaal geen verantwoording af te leggen waarvoor het krediet dient.

Wat kost het mij allemaal?

Lenen kost ook geld, dat weet ondertussen iedereen al. Maar hoeveel nu precies bij Beobank? Beobank heeft momenteel de goedkoopste rentevoeten, goedkoper vind u gewoon niet, daarom dat we ons vooral op Beobank richten.
De rentevoet is als volgt:

Wat is het verschil tussen een lening en een krediet?

Het verschil tussen een lening en een krediet is het volgende. Een lening is een bedrag dat je krijgt en volledig moet terugbetalen met rente op vaste termijn. Een krediet is een bedrag dat ter uw beschikking staat. U dient dit natuurlijk ook af te betalen, maar als je bijvoorbeeld een deel terugbetaald hebt en terug geld nodig hebt kunt u dit er terug afnemen. Dit maximaal tot aan het kredietlimiet.

Online uw lening aanvragen?
Ja! Waarom niet? U kunt tegenwoordig uw lening volledig online aanvragen vanuit uw stoel of bureau. U hoeft zelfs de deur niet meer uit. Uiteraard moet het contract wel even getekend worden, maar daarvoor stuurt Beobank het contract naar u op. Het enige dat u ermee moet doen is nalezen, tekenen en terugzenden. Zo gemakkelijk kan het allemaal zijn. Heeft u problemen met het online aanvragen, dan kunt u op de website altijd telefonisch contact zoeken met Beobank, die helpen u dan met plezier verder.

Hoe lang duurt het voor dat ik het geld heb?
Dit gaat eigenlijk vrij snel. Vanaf het moment van de aanvraag kan dit in 48 uur geregeld zijn. Vanaf dat moment beschikt u over het volledig geleende bedrag en kun u uw plannen realiseren. Als u een lening op afbetaling hebt gekozen, betaald u uw eerste aflossing één maand nadat u het geleende bedrag ontvangen hebt.

Een eigen simulatie
Waarschijnlijk bent u nu voldoende geïnformeerd en hebt u besloten wat u nodig hebt? Dan wilt u nu waarschijnlijk een eigen simulatie doen voor uw plannen te realiseren? Dan kan natuurlijk op de volgende link:

Beobank